Termeni de livrare

Cum comand:

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a produselor, localitatea unde se va face livrarea si greutatea produsului.

Pentru a comanda un produs pe acest site va trebui sa creati un cont de client folosind o adrese de e-mail valida si sa specificati o adresa de livrare,  iar livrarea se va face prin intermediul firmei de curierat 
Termenul de livrare se va face intre 3-7 zile lucratoare in functie de disponibilitatea produsului.

In cazul in care optati pentru ridicarea produsului din magazinele noastre veti gasi in sectiunea contact adresa punctelor de lucru si numerele de telefon unde ve-ti putea cere informatii despre disponibilitatea produselor .
Pentru comenzile de pe raza Municipiului Bucuresti ce insumeaza o valoare totala mai mica de 300 lei costul transportului va fi de 20 lei .
Pentru comenzile din afara razei Municipiului Bucuresti comenzile cu o valoare mai mica de 300 lei, costul transportului va fi suportata de client in functie de greutatea si distanta sdresei de livrare.

Pentru comenzile ce depasesc suma de 300 lei transportul va fi gratuit pe raza municipiului  Bucuresti

Pentru comenzile ce depasesc suma de 500 lei in afara municipiului Bucuresti transportul va fi gratuit.

In perioada serbatorilor Pascale,Craciun,Revelion si Black Friday durata onorari comenzilor va fi intre 7 si 12 zile in functie si de disponibilitatea produselor.
Deoarece magazinul nostru este in dezvoltare va rugam sa verificati disponibilitatea produselor folosind numarul de contact afisat in partea din stanga sus a paginei.

DCSOFT GSM S.R.L  isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Va multumim !